Nord LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + k)

Kaksoiskiventie 49, Tuomarila, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

69 m²

Vuosi

1990

Läpitalonhuoneisto lasitetulla parvekkeella loistosijainnilla! Tämä asunto on sinulle, jos haluat kodin rauhallisella sijainnilla, läheltä vehreitä ulkoilumaastoja. Tuomarilan tunnelmallinen alue tarjoaa asukkailleen myös loistavat koulut, päiväkodit, hyvät kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät myös lähietäisyydeltä. Tämä skandinaavisin sävyin toteutettu koti on täysin muuttovalmis. Asunto sijaitsee talon ensimmäisessä asuinkerroksessa, joka on käytännössä toinen kerros. Todella tilava olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä on tämän asunnon sydän ja sieltä löytyy reilusti oleskelutilaa. Täältä on käynti reilunkokoiselle etelään avautuvalle lasitetulle parvekkeelle avarilla näkymillä. Vaaleansävyinen, siisti keittiö on todella hyvässä kunnossa ja se on myös hyvin varusteltu. Asunnon makuuhuoneet ovat kooltaan ideaalit: isompaan mahtuu suuremmankin parisängyn lisäksi myös esimerkiksi työpiste. Pienempi soveltuu täydellisesti esimerkiksi työ- tai lastenhuoneeksi. Säilytystilaa löytyy hyvin eteisen kaapistoista sekä molemmista makuuhuoneista. Kokonaisuuden kruunaa erittäin siistikuntoinen ja mukavankokoinen kylpyhuone, jossa on paikka myös pesukoneelle. Asunto Oy Kaksoiskiventie 49 seisoo omalla tontilla ja yhtiön huolto- ja kunnostustoimenpiteet on tehty ajallaan. Yhtiö tarjoaa asukkailleen kohtuullisten asumiskulujen lisäksi hyvät yhteiset tilat, joista nostaisin erityisesti esille todella viihtyisän lapsiystävällisen pihan sekä saunatilat. Tervetuloa tutustumaan! Myynti ja esittelyt: Juha Savolainen, Itsenäinen välittäjäyrittäjä, LKV, LVV Nord LKV | Juha Savolainen LKV Oy 045 123 4649 juha@nordlkv.fi nordlkv.fi/juha facebook.com/juha.nordlkv @juha.nordlkv Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Juha Savolainen LKV Oy y-tunnus: 3292767-9 Bulevardi 13 lh. 7, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20907528
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kuukautta tarjouksen hyväksymisestä.

Hinta

Myyntihinta

198 852,09 €

Velkaosuus

147,91 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

2 884,06 €/m²

Vastike

Hoitovastike

310,50 € / kk

Pääomavastike

11,04 € / kk

Erityisvastike

27,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

349,14 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikka 15 €/kk Saunamaksu 15€/kk OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Yhtiöjärjestys 6 §: Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen suuruuden käyttäen yksikkönä lattiapinta-alaa. Vastikkeen tulee olla kaikissa huoneistoissa yhtä suuri lattiapinta-alan neliömetriä kohti, ellei seuraavasta pykälästä muuta johdu, kuitenkin siten, että autotalleista neliömetriä kohti perittävä hoitovastike on 0,50 kertainen ja liikehuoneistoista neliömetriä kohti perittävä hoitovastike on 1,20 kertainen asuinhuoneistoista neliömetriä kohti perittävään hoitovastikkeeseen verrattuna. Varsinainen yhtiökokous pidettiin 13.4.2023: myönnettiin hallitukselle valtuudet nostaa enintään 400.000,00 euron remonttilimiitti. Taloyhtiössä pidettiin ylimääräinen yhtiökokous 11.9.2023 jossa päätettiin: myöntää hallitukselle valtuudet allekirjoittaa urakkasopimus elementtisaumojen uusimisesta Lahden Elementtisaumaus Oy:n kanssa. Urakka rahoitetaan 60.000,00 euron taloyhtiölainalla. Urakka valmistuu 01/2024 aikana.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön yhdessä seinässä tehostetapetti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Juha Savolainen LKV Oy y-tunnus: 3292767-9 Bulevardi 13 lh. 7, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, astianpesukone. Keittiössä lattiamateriaalina laatta ja seinät kaakeloitu/maalattu. Työtasot puuta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, allaskaappi, peili, käsisuihku. Lattiat laattaa, seinät kaakeloitu ja katossa puupaneeli.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätomisto: Virta Isännöinti Oy Itätuulenkuja 1 B, 02100 Espoo Puhelin: 020 733 5050 Sähköposti: asiakaspalvelu@virtaisannointi.fi Isännöitsijä: Ilkka Prusi Puhelin: 040 527 2926 Sähköposti: ilkka.prusi@virtaisannointi.fi
Huolto
Sinimäen Kiinteistönhoito Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 17 §: Yhtiö voi osakepääomaa alentamatta vapaalla omalla pääomallaan osakkaan tarjouksesta lunastaa omia osakkeitaan.
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. Kaksi varastotilaa pinta-alaltaan 71 neliötä.
Kuntotutkimukset: Vesikatteiden kuntoarvio 2017
LVI-tekninen tarkastus 2017
Kylpyhuoneiden kuntoarvio 2010
Peruskuntoarvio 2001

Tehdyt remontit
2023 Elementtisaunojen uusiminen, ylempien kerrosten parvekkeiden ja sisäänkäynnin kaaren puuosien uusiminen, aidan rakennus tontin rajalle, -22 Ikkunakunnostukset ja osittaisen julkisivukorjaukset aurinkoisilta sivuilta, -21 lämmönvaihdin uusittu, -18 Jätekatokselle lukolliset ovet ja uusi ovi, A-rapun saunatilan muutos 2018 (muutettiin taloyhtiön varastoksi ja nikkarointitilaksi), vesikatteiden huolto ja korjaus 2018 (tehtiin tarkastusraportin mukaiset korjaus- ja huoltotoimenpiteet), leikkipaikan laitteiden korjaus, patteriverkoston loppusäätö, -17 elementtisaumojen tarkastus, ikkuna-aukkojen ja räystäspeltien puhdistus ja pesu, julkisivujen korvausilmaventtiilien vaihto, LVI-tekninen tarkastus (korjattiin havaitut puutteet), patteriverkoston säätö (vialliset patterien termostaattiventtiilit ja linja- ja sulkuventtiilit
vaihdettiin), vesikatteiden kuntoarvio (tehdään korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Kattojen uusiminen 2-5 vuoden päästä), -16 liiketilojen ja autotallien lukkojen sarjoitusmuutos (lukot sarjoitettu yhteen muun taloyhtiön kanssa), -15 lukituksen uusiminen, -14 IV-kanavien nuohoukset ja tasapainotukset, porrashuoneiden huoltomaalaukset, kylpyhuonekunnostuksen 2-vaihe 2014 (kaikki märkätilat ovat nykynormien ja asetusten
mukaisia), -12 IV-koneiden uusiminen, -11 kylpyhuonekunnostuksien 1-vaihe, 26 kpl, -10 kylpyhuoneiden kuntoarvio, -04 HTV liittyminen, -03 parvekkeiden ja julkisivujenkorjaus, -02 pihasaneeraus, -01 peruskuntoarvio.
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvitys (kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuode aikana, saatavilla liite):

-Piha: Isojen tonttipuiden lahotarkastus. Pihan ja parkkipaikan asfaltoinnin tarvekartoitus.
-Katto: Vesikattojen perusparannus. Uudet katteet voidaan tehdä vanhojen päälle, kun kiviaines on poistettu.
-Yleiset tilat: Saunan remontointi. Lauteet, paneelit ja kiuas uusitaan.
-Vesi- ja viemärijärjestelmät: Porraskohtaiset asuntojen viemärihuuhtelut. Suoritettu A ja G rapuissa. Tehdään tarvittaessa muissakin.
-Ilmanvaihto: Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. Tehdään noin kerran vuodessa koko kiinteistössä (hinta-arvio 5000,00 €). Ilmanvaihdon nuohous ja säätö (hinta-arvio 6000,00 €).

Seuraavassa yhtiökokouksessa 21.5.2024 esitetään korjaustarpeesta mm. seuraavaa (saatavilla liite):

-Piha: Pihan ja parkkipaikan asfaltoinnin uusinta ja samalla sähköautojen lataamisen valmiuden rakentaminen ja piha- alueen valaistuksen lisääminen.
-Ikkunat ja ulko-ovet: Rappukäytävien ulko-ovien uusinta (lukkomekanismi ja esteettömyys).
-Katto: Vesikattojen perusparannus. Uudet katteet voidaan tehdä vanhojen päälle, kun kiviaines on poistettu. Katon uusinnan yhteydessä tutkitaan kattotilan hyödyntäminen ilmanvaihdon tehostamisen ja eri energiavaihtoehtojen toteuttamisen kannalta. Peltikattojen ja teräsosien huoltomaalaus.
-Yhteiset tilat: Saunan remontointi. Lauteet, paneelit ja kiuas uusitaan. Rapputilojen ja yleisten tilojen valaisimien uusinta. Rapputilojen yleisilmekorjaus (maalaus ja kattolevyt yms.)
-Muut: Palovaroittimien huollon ja vuosittaisen tarkastuksen toimintasuunnitelma ja toteutus. Hankesuunnittelu seuraavalle hankekokonaisuudelle: selvitys lämmöntalteenoton toteuttamisesta, IV-kanavien muutokset lämmöntalteenoton mahdollistamiseksi, vesikaton muodon muutos kattoremontin yhteydessä, lisäkerroksen rakentaminen.
Energialuokka
D (2013), Tämän talon energialuokka on D 2013 (todistuksen laatimispäivä 1.6.2016, viimeinen voimassaolopäivä 1.6.2026). Jokaisella kolmella talolla oma energiatodistuksensa. Talo 1 ja 2 kuuluvat energialuokkaan E 2013 (saatavilla liitteet).
Tontin koko
6 837 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaksoiskiventie 49

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja 55 kpl, autotalleja 3 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savolainen Juha

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.