Kiinteistönvälitys Kodista Oy
Kiinteistönvälitys Kodista Oy

Kerrostalo | 1h, k, kph, vh

Länsitie 17, Uramo, Riihimäki

Hinta

25 000 €

Koko

33 m²

Vuosi

1971

Hissitalon 3.kerroksen yksiö joko omaan käyttöön tai sijoitukseen. Pohjaratkaisu on toimiva, keittiöön mahtuu myös pieni ruokapöytä. Lattia- ja seinäpinnat siistissä kunnossa. Soita ja sovi henkilökohtainen esittelyaikasi. Ammattitaidolla Kodista kotiin - Kiinteistönvälitys Kodista Oy / Markku Viljander 050 524 4854

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21623451
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k, kph, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
33 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

25 000,00 €

Velaton hinta

25 000,00 €

Neliöhinta

757,58 €/m²

Vastike

Hoitovastike

217,74 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

217,74 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkavuokrat; autotalli, iso 45,00 €/kk, autotalli, pieni 41,00 €/kk. Varainsiirtovero 1,5 %.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Noudatamme Hyvää Välitystapaa ja Aluehallintoviraston ohjeistusta välitysliikkeille ja siksi annamme kohteen asiakirjat ainoastaan tarjouksen tekijälle tai sitä harkitsevalle. Huoneistolla on paperinen osakekirja. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Myyjä ei ole asunut huoneistossa ja ei siksi vastaa kodinkoneiden toimintakunnosta. Myyjä ei myöskään vastaa mahdollisesti kadonneista avaimista vaan luovuttaa ostajalle hallussaan olevat avaimet. Ostaja vastaa kustannuksellaan mahdollisista lukkojen uudelleen sarjoittamisista.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Liesi: keraaminen
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: kylpyamme, peili, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Lopen Talo & Tili Oy Viertotie 5 A 1, 12700 Loppi 010 231 1360 Simo Hannula simo.hannula@talotili.fi
Huolto
Kiinteistön huolto; omatoiminen, siivous ja lumityöt; T.R Talohuolto Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: kerhohuone, sauna, pesutupa, mankeli, ullakko,
Kuntotutkimukset: Parveke ja kph, kierros, Lopen Talo & Tili Oy 7/2016, Kosteusmittausraportti, Lopen Talo & Tili Oy 12/2019
Kuntotutkimus tehty: 2019
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 4 Parkkipaikkoja: 22

Tehdyt remontit
Elementtisaumaus, kaukolämpöön liittyminen 2002. Lämmityksen perussäätö, patteriventtiilien ja termostaattien vaihto v. 2004. Lukoston vaihto 2005. Saunaosaston saneeraus, jätekatos 2006. Ikkunoiden ja parvekovien vaihto 2008. Kylmiö muutettu ulkoiluvälinevarastoksi 2013-2014. Hissin uusinta 2011. Lukoston korjaus/vaihto, yleistilat 2012. Viheralueiden ja istutusten korjaukset, muiden yhteistilojen korjaukset, LVI-järjestelmien korjaukset, hissien, putkipostien, ym. siirtolaitteiden korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palv. 2013. Vesivahinkokorjaukset as 16 ja 11 vakuutusyhtiö korvasi, viheralueiden ja istutusten korjaukset, ikkunoiden ja ovien korjaukset, porraskäytävätilojen korjaukset, osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn. ym., LVI-järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset 2014. Asfaltti- ja muiden pihapäällysteiden korjaukset, sauna- ja pesulaosastojen korjaukset, osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn, LVI-järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, antennijärjestelmien korjaukset, korjaus / huolto 2015. Asfaltti- ja muiden pihapäällysteiden korjaukset, sauna- ja pesulaosastojen korjaukset v. 2016 LVI- järjestelmien korjaukset, hissien, putkipostien, ym. siirtolaitteiden korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palv. 2016. Pihakalusteiden korjaukset, ikkunoiden ja ovien korjaukset, kattorakenteiden korjaukset, LVI-järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, sähkövarmisteiset palohälyttimet asennettu 2017. Jätekatosten, -aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset, ikkunoiden ja ovien korjaukset, sauna- ja pesulaosastojen korjaukset, osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn. Ym., LVI-järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset 2018. Jätekatosten, -aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset, kattorakenteiden korjaukset, LVI-järjestelmien korjaukset, hissien, putkipostien, ym. siirtolaitteiden korjaukset, vesikaton saneeraus 2019. Ikkunoiden ja ovien korjaukset, porraskäytävätilojen korjaukset, osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn. ym., LVI- järjestelmien korjaukset, hissien, putkipostien, ym. siirtolaitteiden korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, piha-alueen valaistus uusittu, vesivahinkokorjaukset as 7 ja 12 v. 2020. Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja kalusteiden korjaukset, ikkunoiden ja ovien korjaukset, parvekkeiden korjaukset, sauna- ja pesulaosastojen korjaukset, LVI-järjestelmien korjaukset, hissien, putkipostien ym. siirtolaitteiden korjaukset, sähkö-, kaasu- ja tietojärjestelmien korjaukset 2021. Kellarin viemärivahingon korjaus (Rmk kaupungin vakuutus), hissin korjaus 5. krs ja akkujen uusinta 2022. Ovikoodilaitteiston korjaus, vesivahinkokorjaukset 2023.
Tulevat remontit
Yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavaa; Piha; kunnossa. Perustukset ja runko; kunnossa. Julkisivut; sokkelin maalaus arviolta 2026-2027. Parvekkeet; saneeraus arviolta 2026-2027. Ikkunat ja ulko-ovet; kunnossa. Katto; kattorakenteet kunnossa. Huoneistojen märkätilat; märkätilojen kosteusmittaus suunnitteilla vuosina 2024 ja 2028. Yleiset tilat; kunnossa. Lämmitysjärjestelmä; kunnossa. Vesi- ja viemärijärjestelmä; kunnossa, hulevesien liittyminen 2021, naapuriyhtiön kanssa yhteinen liittymä, selvitetään kph/wc-tilojen viemäreiden sukitusta runkoverkkoon asti. Ilmanvaihtojärjestelmä; kunnossa, iv-nuohous ja säätö 2026. Sähkö- ja tietoliikennejärjestelmä; kunnossa. Pelastussuunnitelma; päivitys 2025. Energiatodistus; tilaus 2025.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
3 939 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Riihimäen kaupunki, kaavoitus 019 758 4000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Riihimäen Otsonvuori

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kumpelan K-Market n. 400 m, Riihimäen sairaala n. 1km.
Liikenneyhteydet
bussipysäkki n. 100m, Riihimäen juna-asema n. 1,6 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Riihimäki

Asuinalueena Uramo, Riihimäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Viljander Markku

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, osakas

Kiinteistönvälitys Kodista Oy

Kiinteistönvälitys Kodista Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.